Darmowa dostawa od 200 PLN. Błyskawiczne wysyłki.
Pomysł na prezent
Idealne upominki na każdą okazję
Darmowa dostawa od 200 zł
Szybko i bez dodatkowych kosztów
Satysfakcja gwarantowana
14 dni na zwrot bez podawania przyczyny

Saletra potasowa do peklowania mięs 20g SAL

Symbol: 914948
Dostępność: 11 szt.
28.46
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
13
  • Kurier 13
  • Poczta Polska 15
  • Kurier InPost 16.5
  • Kurier DPD 16.76
  • Paczkomaty InPost 19
  • Kurier GLS 19.22
  • Przydatna podczas produkcji domowych wędlin - saletra to obok soli kuchennej podstawowy dodatek przy peklowaniu mięsa
  • 1 opakowanie = ponad 6 kg mięsa - na każdy 1 kg mięsa stosuj 3 g saletry!
  • Kształtuje smak i aromat mięsa - peklowanie wpływa uszlachetniająco, nadaje specyficzny smak, zapach oraz wpływa na lepsze zachowanie prawidłowej barwy mięsa
  • Dłuższa trwałość domowych wyrobów - saletra ma działanie utrwalające - możesz zatem dłużej cieszyć się smakiem ulubionych mięs i potraw!
  • Bezpieczne i zdrowe konserwowanie - silne działanie bakteriostatyczne i bakteriobójcze saletry pozwala na ochronę domowych wyrobów przed rozwojem bakterii szczególnie Clostridium botulinum, czyli bakteriami jadu kiełbasianego.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

Przerwa techniczna